Tervetuloa Kirsin retkille

Hyvän tuulen retkiä Paltaniemen kulttuurikylällä, Kainuussa ja Oulujärven seudulla

Opastetut retket Kainuuseen vaivattomasti ympäri vuoden

Luonto-ohjelmapalveluja ja luontoretkiä yritysten virkistyspäivistä lasten metsäseikkailuihin

Olen kokenut kainuulainen kulttuurimatkailun ammattilainen ja matkailuopas, jonka opastetuilla retkillä käy bussiryhmiä ympäri Suomen. Tarjoan ideoita ja räätälöin ryhmille mukavia ja antoisia retkiohjelmia Kainuuseen yhdessä yhteistyökumppanieni kanssa.  Tarjoan vaivattomuutta  matkanjärjestäjille, retkiryhmille, liikennöitsijöille, yhdistyksille suunnittelemalla ja huolehtimalla retkipäivien ohjelmasta ja järjestelyistä Kainuussa. Järjestämilläni retkillä löydät ainutlaatuista koettavaa ja nähtävää – ohjelmia ja kohteita, jotka tekevät retkipäivästä mieleenpainuvan elämyksen.

Yhteistyö hotellien, liikennöitsijöiden, kulttuurikohteiden ja muiden matkailualan toimijoiden kanssa sujuu vuosien kokemuksella vaivattomasti ja mahdollistaa monipuolisten palvelukokonaisuuksien rakentamisen.

Yhä useammat retkiryhmät ympäri Suomea ovat löytäneet järjestämilläni retkillä Kainuun maakunnan aivan uudella tavalla. Elämyksellisiä retkiohjelmia löytyy päiväretkistä myös pidempiin retkipaketteihin: Kainuussa riittää katsottavaa ja koettavaa useammaksikin päiväksi.  Asiantuntevan oppaan kanssa tehty retki Kainuussa tarjoaa retkeläisille nähtävää ja koettavaa monin verroin enemmän.

Esimerkkejä kauttani löytyvistä retkistä ja ohjelmapalveluista:

Ota yhteyttä, palveluksessasi on kainuulainen matkailun asiantuntija, joka järjestää puolestasi retkenne ohjelman, aikataulun, varaukset ja löydät ryhmällesi mukavaa ohjelmaa sekä tekemistä luontoon ja ympäristöön samalla tutustuen.

Kirsi Kilpeläinen

puh. 044 2790 384

email:kirsi.kilpelainen@kajaani.net

 

Ota yhteyttä, kerron kuinka retket järjestyvät vaivattomasti kauttani! 

Kirsi Kilpeläinen
Puh. 044 2790 384
kirsi.kilpelainen@kajaani.net